Köszöntő

OLYMPUS DIGITAL CAMERATiszteletem!

Éles István hangulat menedzser vagyok – szoktam mondani mostanában. Nem véletlenül. Az elmúlt években ugyanis, olyan marketing ismeretekre tettem szert, melyek az eddigi /előadói, reklámos és PR-os tapasztalataimmal együtt/ határozottan a céges rendezvények felé fordítottak. Annál is inkább, mert ilyen típusú események százain voltam már fellépő, és sok esetben marketing jellegű feladatokat is végeztem. Most azonban többet akarok. A kettőt ötvözve valami olyat létrehozni, ami Önöknél is jó hangulatot és sikert eredményez. Kérem, ismerkedjen meg új profilommal…

Meggyőződésem, ha igaz, hogy lakva lehet a legjobban megismerni egymást, akkor együtt nevetve könnyebb elfogadni, megszeretni egy másik embert. Így lehet ez a teamek, a szekciók világában is, hiszen egy jó hangulatú céges esemény másnapján, más légkörben folytatódik a munka, mert más kötődés alakul ki a közösséghez, a Céghez, és ez eredményekben is megmutatkozhat. Ehhez szeretnék hozzájárulni programjaimmal, hogy Ön és Csapata a jó hangulatból hasznot húzzon… /bővebb ismertetők a Programjaim, az Előadóként és a Kreatívként menüpontokban/.

„A mi Cégünk kész kabaré”                   közösen – a céggel, a cégről

Kabaré úgy, ahogy a cég önmagát látja. Meg az egyik fele a másik felét, meg, ahogy én az egészet – az Önök információit felhasználva… Készítsünk együtt Cég Kabarét! Segítek, dallal, verssel, jelenettel, riporttal, stand uppal… S aztán közösen előadjuk.

„A Cégilletékes én vagyok”     kérdések/válaszok humorba forgatva

A Céget jól bemutató néhány kiadvány áttanulmányozása után, /Naplófőkönyvet nem kérek!/ minden spontán feltett kérdésre „érdemi” választ adok – az Önök kérésére megidézett – hírességek stílusában.

„Tréning rekeszizomra”                                             humoros tréning

Humoristát a cégvezetésbe? Azt azért ne! De egy kis humort – azt igen! Fárasztó és unalmas a tréning? Az értekezleten már megint azt a tervezetet vitatják, aminek a 4. változata a múltkor sem ment át? Akkor lazuljunk el egy kicsit! Jöjjön a humor és némi interaktivitás!

„Versenyben vagyunk”                                 csapatépítés – vetélkedő

Játszani, versenyezni, győzni jó. A közös erőfeszítések és az együttes nevetések még az addig ismeretlen munkatársakat is közelebb hozzák egymáshoz. Az erőt, kreativitást és koncentrációt igénylő nehéz feladatok sorát viszont a poénos és humoros játékvezetés mégis könnyeddé teszi.

Kérem, lépjen tovább a Programjaim menüpontra…
Majd válassza az Előadóként és a Kreatívként menüpontokat…